Zavolajte nám +86-15862360430
Napíšte nám elsa@szfineera.com

Ako nainštalovať záchodovú dosku

2023-08-11

Ako nainštalovaťZÁCHODOVÁ doska

1. Dekorácia kúpeľne proces inštalácie toalety - vŕtanie

Po určení montážnej polohy toalety zarovnajte odtok odpadovej vody v spodnej časti toalety s otvorom odpadovej rúry na zemi a potom nakreslite polohu pevného otvoru v spodnom rohu toalety na zem podľa vonkajší rozmer základne toalety a vyvŕtajte otvor pomocou príklepovej vŕtačky. Hĺbka otvoru je zvyčajne asi 5 cm.

2. Proces inštalácie toalety dekorácie kúpeľne - umiestnenie toalety

Po dokončení otvoru zaklepte oceľovú rozpernú skrutku do otvoru, vložte ju do spodného rohu toalety a utiahnutím matice umiestnite toaletu. Poznámka: Odtok odpadovej vody z toalety a odpadové potrubie na podlahe toalety by mali byť navzájom tesne spojené a je potrebné ich utesniť.

3. Proces inštalácie toalety dekorácie kúpeľne - pevná toaleta

Podľa výšky zakúpenej toaletnej nádržky a polohy otvorov na zadnej stene nádržky na vodu nájdite pevnú polohu toalety na stene a vyvŕtajte otvory a potom zaklepte oceľové rozperné skrutky do otvorov a nádrž na vodu bude na mieste, aby sa vytvorili otvory na zadnej stene Vložte rozpínaciu skrutku, pridajte 3 mm hrubú nylonovú podložku, nasaďte maticu a utiahnite ju. (Ak ide o jednodielne splachovacie WC, tento krok možno vynechať.)

4. Proces inštalácie toalety dekorácie kúpeľne - inštalácia spojovacieho potrubia

Po nainštalovaní nádržky na vodu môžete začať inštalovať spojovacie potrubie medzi nádržkou na vodu a základňu toalety a spojovacie potrubie medzi prívodným potrubím vody a dnom nádrže na vodu. Nezabudnite nainštalovať rohový ventil na pripojenie prívodného potrubia vody, to znamená regulačný ventil!

5. Proces inštalácie toalety dekorácie kúpeľne - inštalácia príslušenstva

Nainštalujte plavák, naberačku na vodu a ďalšie príslušenstvo do nádrže na voduZÁCHODOVÁ doskapripravený

6. Proces inštalácie toalety dekorácie kúpeľne - detekcia veľkosti rozprašovania vody

Po nainštalovaní príslušenstva do nádržky na vodu je potrebné ich otestovať. Otvorte ventil prívodu vody, dodržujte požadovanú výšku prívodu vody v nádrži na vodu, nastavte výšku plovákovej naberačky a nastavte tesnosť regulačnej skrutky podľa veľkosti rozstreku vody ventilu rozstreku vody.

7. Proces inštalácie toalety dekorácie kúpeľne - detekcia efektu splaškov

Po dokončení kontroly príslušenstva v nádrži na vodu môžete skontrolovať účinok vypúšťania odpadových vôd z toalety a či nedochádza k úniku vody na spoji medzi potrubím atď.

8. Proces inštalácie toalety dekorácie kúpeľne - tesniace práce

Po dokončení kontroly a potvrdení, že je všetko správne, je možné použiť materiály ako tmel alebo silikagél na utesnenie medzery medzi základňou toalety a zemou. (Poznámka: Tu nepoužívajte ako tesniace materiály cementovú kašu, cementovú maltu a podobne!)

9. Proces inštalácie toalety dekorácie kúpeľne - nainštalujte kruh sedadla a kryt toalety

NainštalujteZÁCHODOVÁ doskaa záchodový kryt.

Zatiaľ je nainštalované splachovacie WC.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy